طرز تهیه سس مایونز برای الویه

۱۴۰۱/۸/۱۶

مواد لازم :

دو عدد تخم مرغ

فلفل سفید یا مشکی (مشکی رنگ سس را ممکن است کمی تیره کند)

آبلیمو و سرکه و نمک

اگر هم دوست داشتید کمی سس خردل

ابتدا دو تخم مرغ را کامل بشکنید و داخل میکسر یا ظرف بیندازید

سپس میکس کنید یا اگر داخل ظرف انداختید با چنگال یا میکسر دستی بزنید

زدن را انقدر ادامه دهید تا حجم آن بیشتر شود و کف کند و بالا بیاید( با میکسر زمان زیادی لازم نیست احتمالا ۴ دقیقه)

میکسر را خاموش کنید و یک قاشق سرکه و یک قاشق آبلیمو اضافه کنید

نمک هم در همین مرحله به میزان یک قاشق چایخوری سرخالی اضافه کنید

فلفل هم یک سوم قاشق چایخوری سرخالی

و کمی هم سس خردل به اندازه دوتا نخود اضافه کنید و حسابی با هم میکس کنید

مرحله روغن :

مهمترین مرحله این مرحله است

چکار کنیم سس مایونز نبرد ؟

خیلی ساده در این مرحله همراه با میکس کردن روغن را اضافه کنید

آنقدر باید روغ اضافه کنید تا سس سفت شود و دیگر هم نخورد

اگر نگران این هستید که روغن کم یا زیاد نریزید استاندارد این است که به ازای هر تخم مرغ یک لیوان روغن باید اضافه کنید

میتوانید از قبل روغن را در لیوان بریزید و از لیوان کم کم اضافه کنید و میکس کنید

در پایان اگر دیدید طعم سس باب میلتان نیست میتوانید در همین مرحله سرکه یا آبلیمو یا فلفل یا نمک را اضافه کنید و دوباره میکس کنید

..