طرز تهیه سس قرمز ساندویچی

۱۴۰۱/۸/۱۶

مواد لازم :

سرکه سفید و آبلیمو

رب گوجه

شکر

نمک

روغن مایع

ابتدا یک چُسه روغن کف ظرف میریزیم اگر نمیدانید یک چُسه روغن چقدر است در تصویر زیر یک چُسه روغن به وضوح نشان داده شده است

یک چُسه روغن

سپس یک قاشق و نیم شکر و فلفل قرمز به اندازه ای که میخواهید اضافه کنید

نمک یک چهارم قاشق چایخوری و سرکه به اندازه ی یک در ظرف سرکه یا دوقاشق اضافه میکنیم

رب به اندازه ی سه قاشق اضافه میکنیم

سپس مواد را با هم هم میزنیم

سپس قابلمه را روی گاز شعله کم میگذاریم تا یک قل کوچک بخورد و طعم خامی مواد از بین برود

دقت کنید که روغن زیاد استفاد نکنید

همینطور مواد را تفت دهید تا بخار رب را ببینید

 در همین لحظه دو قاشق آبلیمو اضافه کنید

بعد زا اینکه بافت رب کاملا باز شد در این مرحله هر قدر که میخواهید سستان شل تر شود آب اضافه کنید

دقت کنید که آب را کم کم اضافه کنید

سپس صبر کنید تا یک قل کوچک بخورد و تمام

سس را در ظرف بریزید و در یخچال قرار دهید تا سرد شود

این سس را میتوانید با انواع ساندویچ و برگر یا حتی کباب تابه ای یا جوجه کباب مصرف کنید و لذت ببرید

..